Allen začal točit v Paříži svůj film s Bruniovou

Paříž - Americký režisér Woody Allen dnes začal v Paříži ve vší tichosti natáčet svůj nejnovější film, ve kterém se objeví i francouzská první dáma Carla Bruniová-Sarkozyová. Romantická komedie pod názvem Midnight in Paris (Půlnoc v Paříži), v níž se také objeví českým divákům známá Marion Cotillardová z koprodukčního filmu Edith Piaf, se začala točit v jedné malé uličce v lidovější čtvrti Paříže.

Hlavní linkou filmu je cesta mladého amerického páru, který zažije během cesty do Paříže životní zvraty a zjistí, že žil v iluzi o tom, že život jiných lidí je lepší než jejich. Vedle Carly Bruniové se ve filmu objeví Owen Wilson, komik známý z filmů jako Zoolander, Starsky a Hutch a Fotr je lotr.

Žádná zvláštní bezpečnostní opatření v této souvislosti přijata nebyla a místní obyvatele lehce zamrzelo, že kromě figurantů v kostýmech znázorňujících oblečení 20. let minulého století a dvou kamionů s filmařskou technikou žádnou z filmových hvězd neviděli.

Samotný Allen obklopený asistenty s vysílačkami se údajně jen nakrátko objevil na chodníku, než zmizel v cateringovém vozidle, aby si dal oběd.

  • Owen Wilson zdroj: Hollyworth http://img2.ct24.cz/cache/140x78/article/18/1781/178057.jpg
  • Marion Cotillardová ve filmu Dobrý ročník zdroj: FDB http://img2.ct24.cz/cache/140x78/article/16/1501/150046.jpg