Zažít Experience Justina Timberlakea? V Praze už v červnu 2014

Praha – 3. června 2014 se hoďte do gala. Do pražské O2 areny totiž poprvé zavítá současná star zahraniční hudební scény Justin Timberlake. Spolu s živou kapelou s sebou přiveze dvě fenomenální neo soulové nahrávky The 20/20 Experience, které ho letos vyslaly na špičku hitparád a dosadily ho na volné místo krále … všeho.

Timberlake se od desky FutureSex/LoveSounds z roku 2006 na dlouhou dobu odmlčel a věnoval se spíš herectví. Pokud ale potřeboval dlouhých sedm let, aby uzrály oba díly desky The 20/20 Experience, fanoušci proti tomu rozhodně nemohou nic namítat. Jedná se bezpochyby o nejlepší nahrávku zpěvákovy kariéry, díky níž se o něm dokonce začalo hovořit jako o nástupci Michaela Jacksona. Timberlakeova tvorba se na rozdíl od té Jacksonovy ale odklání od čistého popu a zamířila spíš do retra a moderního soulu.

Timberlake se proslavil s chlapeckou kapelou 'N Sync, od jejího rozpadu ale sám sebe předčil už v mnohém. Nedávno si doma vystavil tři ceny American Music Awards a zmíněná deska se stala nejprodávanějším letošním albem – může se pochlubit čtyřmi miliony prodaných kopií po celém světě, což z něj činí jednu z nejúspěšnějších mužských sólových nahrávek za posledních pět let. A to nemluvě o jeho herecké kariéře, která čítá filmy jako The Social Network, Vyměřený čas či Zpátky ve hře.

Dá se proto předpokládat, že lístky na pražský koncert zmizí mrknutím oka. Kromě oficiálních členů JTho fanklubu ale nikdo nebude moci vstupenky zakoupit přes internet. 13. prosince se rozjíždí předprodej, avšak pouze na terminálech Sazky. Zpěvákovi příznivci zaplatí sumu od 1 590 do 2 590 korun.