… And Justice for All. Setlist koncertu Metalliky sestavují fandové

Praha – S devíti studiovými deskami má Metallica na koncertech pramalou naději, že se zavděčí každému fanouškovi. To by se ale 8. července 2014 mohlo změnit a po spravedlivém hlasování většina dostane to, oč si žádá. Kapela totiž přijede do Prahy v rámci druhého ročníku Aerodrome festivalu a odehraje koncert, o jehož programu rozhodne samo publikum.

Jak se připojit k těm, kteří si nadiktují, co by od Metalliky rádi slyšeli? Snadno, stačí si zakoupit vstupenku přes internet. Ti, kdo tak učiní, budou moci vybrat z víc jak sto čtyřicítky skladeb, které formace doposud nahrála. Sedmnáct nejžádanějších písní pak doplní tradiční délku vystoupení Hetfielda a spol. Průběh hlasování i finální setlist mohou fanoušci sledovat na http://www.metallica.com/

„Už se nemůžeme dočkat, až příští rok na několik týdnů opustíme studio a vyrazíme načerpat energii mezi své fanoušky na koncerty“ řekl bubeník Lars Ulrich. „Myslím, že to bude zábavné, když program sestaví naši fanoušci. Navíc mně jako člověku, který naše setlisty zpravidla dává dohromady, to hodně uleví,“ dodal s úsměvem.

Metallica by request
Zdroj: ČT24/Aerodrome festival

Přednostní prodej vstupenek pro fanoušky (registrované na www.metallica.com) bylo zahájeno včera na www.eventim.cz/aerodrome-metallica. Ode dneška jsou lístky k dispozici široké veřejnosti v sítích Eventim i Ticketportal v ceně 1490 korun k běžnému stání a 1990 korun ke stání u pódia.

Vydáno pod