Reality show vtrhla do Divadla Semafor

Praha - Pražské Divadlo Semafor představí dnes večer další svou novinku, komorní inscenaci s názvem Laura a Oliver: reality show. V titulních rolích se objeví Jiří Suchý a Jitka Molavcová, partnerkou na jevišti jim bude Karolina Gudasová.

„Pojem reality show zdomácněl v naší vlasti zcela nedávno: v televizi jste mohli beztrestně nahlížet do intimního života lidí a bavit se na jejich účet. V Semaforu dáme divákům stejnou možnost, až na to, že životy, které budou sledovat, jsou pouze fiktivní,“ uvedl k novému projektu principál této scény. Bude se prý snažit, aby se v hledišti alespoň po ty dvě hodiny rozplynula i nejčernější „chmůra“.

Jiří Suchý napsal vedle libreta i texty písní a navrhl kostýmy i scénu k představení, které doplní divadelní kvartet s Jiřím Svobodou u piana. Režisérem bude opět Suchý, a to prý proto, že je pro vlastní divadlo tou nejlevnější pracovní silou.

Jitka Molavcová a Jiří Suchý
Zdroj: ČT24/Divadlo Semafor

Inscenaci připsal památce dvou velkých klaunů Stana Laurela a Olivera Hardyho jakožto prvním dospělým, kterým se jako pětiletý srdečně smál, protože prý byli ještě větší nešikové než tehdy on.