Světový pop má nový objev, Laura Pergolizzi je prostě LP

LP vydává album Lost On You (zdroj: ČT24)

Světová populární hudební scéna má nový pěvecký objev. Americká zpěvačka Laura Pergolizzi známá pod prostou zkratkou LP, která dosud psala hity pro slavnější umělce, vydává nové album Lost On You a stoupá na špičky světových hitparád.

Drobná žena s chlapeckou postavou i image se dlouho ostýchala spojit svůj skladatelský talent s vlastní tváří a především s neobvyklým hlasem výjimečného rozsahu. Skrývala se buď za hlučnou rockovou kapelu, nebo za jména slavnějších popových hvězd. V uplynulých deseti letech napsala hity pro Backstreet Boys, Christinu Aguileru nebo Rihannu.

Se singlem Lost On You však udělala skutečný průlom. Milionová zhlédnutí na internetu a úspěch ve světových hitparádách dosáhl před časem také do Evropy. Hymnické skladby v opulentních studiových aranžích na sociálních sítích dotahují také jejich živé akustické verze, kde naplno vynikne zpěvaččino neobvyklé charisma.

Na úspěšný hit Lost On You nyní navazuje celé album. Newyorská zpěvačka s italským jménem Laura Pergolizzi vystupuje pod zkratkou LP, zaměnitelnou za označení dlouhohrající desky. Jak dlouho bude její úspěch znít, ukáže právě nové album, které nyní vychází.