Jiří Langmajer se opět motá v labyrintu vražd

V lese na Moravě došlo k vraždě. Naštěstí jen pro televizní účely. Vyšetřuje ji Jiří Langmajer v druhé řadě úspěšného krimiseriálu Labyrint, která se v těchto dnech natáčí. Za kolegy dostal Tatianu Vilhelmovou a Jana Hájka.

Z trojice vyšetřovatelů z první řady zbyla totiž jen postava Michala Remeše. „Protože jsme v první sérii Labyrintu většinu vyšetřovacího týmu, kromě Jirky Langmajera, nechali vyvraždit,“ připomněl režisér Jiří Strach. 

A detektiv v seriálu sám být nemůže, parťáka potřebuje. „Hlavně ho potřebuje divák,“ dodává Strach, „protože kdyby policajt chodil sám, nedozvíme se, po čem pátrá, z dialogu se ale dozvídáme, jak vyšetřování pokročilo.“

ČT natáčí druhou sérii Labyrintu (zdroj: ČT24)

Do týmu tak přibyla Tatiana Vilhelmová a Jan Hájek. Zatímco obsazení je známo, o ději tvůrci nic prozrazovat nechtějí, aby diváky nepřipravili o překvapení. Jisté je jen to, že půjde opět o sérii vražd se společným motivem. „Má to tajemství a bude to napínavé,“ slibuje Hájek.

Štáb čeká 77 natáčecích dní po celé jižní Moravě. Premiéry pokračování Labyrintu se diváci dočkají už v první polovině příštího roku.