Madonna vyrazila na turné

Izrael – Popová královna Madonna vyrazila na letošní turné. V rámci propagace poslední desky MDNA se podívá do Izraele, Evropy, Ameriky či Austrálie. Prahu ani jiné české město však do letošního seznamu zastávek nezařadila.

Madonna ví, že nejlepším způsobem, jak na sebe upozornit, je šokovat. Název studiovky MDNA je totiž jakousi přesmyčkou zkratky drogy MDMA, tedy taneční extáze. 

Tím ale Madonna nekončí. Jen pár hodin poté, co dozněl premiérový koncert v Izraeli, už se šušká o tom, jak si na pódiu zpěvačka rýpla do své kolegyně Lady Gaga. Čtyřiapadesátiletá stálice se totiž domnívá, že jí Gaga vykradla hit Express Yourself a přetvořila jej do kasovního trháku, skladby Born This Way

Na podporu svého tvrzení přešla během zpěvu Express Yourself plynule do refrénu konkurenční písně, aby přítomným ukázala, jak nápadně se skladby podobají. „Ona není já,“ vykřikovala ještě na konci.    

Diva neponechala nic náhodě a celé turné pojala jako obrovskou show. Vybavila ji profesionálními tanečníky a ona samotná v něm prostřídá hned několik oblečků – od mažoretky, přes rockovou hvězdu po image zlobivé holky z klipu Girl Gone Wild

Aby si fandové poslechli nové kousky naživo, museli si na turné počkat tři roky.

Vydáno pod