Graham Bonnet: „Nemám nejlepší hlas, ale je dost dobrý slyšet svoje hity v rádiu“

Praha - Klub Retro Music Hall hostil Grahama Bonneta, jednoho z nejvýraznějších hard rockových zpěváků sedmdesátých a osmdesátých let. Na tomto koncertě Bonnet vystoupil s classic rockovou kapelou Taz Taylor Band, se kterou v roce 2006 nahrál desku "Welcome To America".

Honosná kariéra Grahama Bonneta začala nabírat na obrátkách v šedesátých letech díky působení v The Marbles. Nejčastěji je však zmiňován v souvislosti s jeho dvouletým angažmá v legendárních Rainbow. Bonnet následně spolupracoval také se zvučnými jmény jako Michael Schenker, Chris Impelliteri nebo Yngwie Malmsteen (založení kapely Alcatrazz).
 
Pražskému koncertu přihlíželo přibližně tři sta fanoušků, jimž Bonnet naservíroval energickou show. Zazněly všechny zásadní skladby bohaté hudební pouti tohoto Brita, které byly proloženy instrumentálními hrátkami kytaristy Taze Taylora a jeho spoluhráčů. V čilé komunikaci s publikem tento agilní šedesátník dokonce zavtipkoval na vlastní účet narážkou na svou alkoholem prolnutou minulost.

Čeští fanoušci tedy mohli díky tomuto vystoupení srovnat Bonnetův výkon s nedávnými pražskými koncerty R. J. Dia a J. L. Turnera (oba ex-Rainbow).