On-line: Duše K z Divadla Kampa

První zářijový přímý přenos z Divadla Kampa na Portálu ČT24 přinesl 10. 9. od 19:00 zábavný, populárně naučný večer DUŠE K. Herec, moderátor a zvídavý člověk Jaroslav Dušek si tentokrát pozval MUDr. Vilmu Partykovou, která se kromě jiného zabývá i netradičními léčebnými metodami, jako jsou akupunktura, bezkontaktní masáže, urinoterapie a léčebné hladovění. Záznam večera najdete v tomto článku.

MUDr. Vilma Partyková je absolventkou Fakulty všeobecného lékařství Univerzity Karlovy v Praze. Po skončení studia pracovala 7 let na klinice, z toho 5 let jako anesteziolog na anesteziologicko-resuscitačním oddělení Fakultní nemocnice na Královských Vinohradech v Praze. Tento obor jí byl vynikající průpravou pro další lékařské působení. Přes 20 let pracovala jako všeobecná a obvodní lékařka. Tři roky byla vedoucí lékařkou polikliniky československého velvyslanectví v Moskvě. Absolvovala postgraduální kurz reflexní terapie a akupunktury na Lékařské fakultě Lomonosovovy univerzity. Sepsala soubor publikací o přírodních léčebných metodách prevence a léčení nemocí, které se dostaly k mnoha tisícům čtenářů. Jako přední odborník se účastnila světových urinoterapeutických kongresů v Brazílii 2003 a Mexiku 2009.

Divadlo Kampa - MUDr. Vilma Partyková - Urinoterapie (zdroj: ČT24)

MUDr. Partyková v rámci  přednášek poskytuje konzultace a také bezplatně radí, hlavně elektronickou poštou, nemocným, kteří žádají o pomoc. 

Součástí večera byl jako vždy čajový obřad - vedený tentokrát Květou Bílkovou.