Simple Plan rozbuší pražská srdce

Praha - Kanadská skupina Simple Plan představí v pražské Incheba Aréně 2. září své nové album Get Your Heart On. Předprodej vstupenek byl zahájen dnes, k zakoupení jsou v síti Ticketportal za 590 korun. Informoval o tom ředitel pořádající agentury PunxNotDead Borek Jiřík. "Vedle skladeb z nového alba se fanoušci s největší pravděpodobností dočkají i průřezu všemi třemi předchozími deskami s hity jako Perfect World, Crazy, Welcome To My Life nebo Save You," sdělil Jiřík.

Populární Kanaďané francouzské národnosti své debutové album No Pads, No Helmets Just Balls vydali v roce 2002. Následovaly nahrávky Still Not Getting Any… (2004) a Simple Plan (2008); a dvě live alba: Live in Japan 2002 (2003) a MTV Hard Rock Live (2005). Sama kapela svůj melodický styl označuje jako „čistý pop-punk“.

Simple Plan zavítají do Prahy v rámci právě započatého turné k novému albu Get Your Heart On, které uvedli na trh před týdnem. Vydání desky předznamenala skladba Can't Keep My Hands Off You, ve které hostuje zpěvák skupiny Weezer Rivers Cuomo. Volba oficiálního pilotního singlu z novinky Simple Plan však padla na skladbu Jet Lag, kterou skupina natočila hned ve dvou verzích - v anglické s Natashou Bedingfieldovou i francouzské se zpěvačkou Marie-Mai, někdejší vítězkou reality show Star Académie. Na Get Your Heart On s kapelou dále spolupracovali například s rapperem K'Naan nebo Alex Gaskarth z formace All Time Low.