Filmové premiéry

Líbáš jako ďábel nebo Ahoj! Jak se máš? - obě věty mohou oživit dlouholeté partnerské soužití, zvláště když jsou adresované někomu jinému než choti. Ovšem kdo stojí o oživení opravdu řádné, měl by se seznámit s Diktátorem.

LÍBÁŠ JAKO ĎÁBEL. Dva roky po komedii o partnerských vztazích Libáš jako Bůh se Marie Poledňáková pustila do dvojky s mírně obměněným názvem. Helena (Kamila Magálová) už je s Františkem (Oldřich Kaiser), zatmco jejich býval partneři - Karel (Jiří Bartoška) a Bohuna (Eva Holubová) - jsou sami. Všichni čtyři se opět potkaj na dovolené v Maroku, která prověří nervy i vztahy. Recenzi si budete moci na webu ČT24 přečíst do konce týdne. ČR, režie: Marie Poledňáková.

DIKTÁTOR. Neomezený vládce zemičky jménem Wadiya Aladdin přijíždí do Ameriky, aby v OSN obhájil svůj diktátorský způsob vládnutí. Čeká ho ale pád z velblouda na newyorskou ulici. Sacha Baron Cohen opět bez servítků. USA, režie: Larry Charles.

AHOJ! JAK SE MÁŠ? Manželé Gabriel (Ionel Mihailescu) a Gabriela (Dana Voicuová) propadnou kouzlu chatování - pochopitelně každý zvlášť. Virtuální flirt přeroste ve virtuální zamilovanost a odtud už nemusí být daleko k nevirtuální nevěře. Ani jeden ovšem netuší, že tím druhým, s kým svého životního partnera podvádí, je ve skutečnosti on. Dozví se to ale jejich syn. Rumunsko/Španělsko/Itálie, režie: Alex Maftei.