Koncerty, reedice, nové album? Pražský výběr jede

Praha - Loňský comeback se Pražskému výběru povedl na výbornou. Koncertní vystoupení dopadla v očích fanoušků i kritiků dobře a úspěch měly také reedice alb Straka v hrsti (získala platinové ocenění) i Výběr. Pánové ale neusínají na vavřínech - na březen už naplánovali další koncerty a v té době by se na pultech měla objevit další reedice, tentokrát poslední čtvrté studiovky Běr.

Koncertní šňůra sice aktéry údajně stála vyvrtnuté kotníky, záněty šlach i chřipku. Přesto se základní sestava kapely nevzdává a plánuje další akce.

  • 19. 3. od 19:00 hod. - PLZEŇ, Zimní stadion
  • 22. 3. od 19:00 hod. - OLOMOUC, Zimní stadion
  • 24. 3. od 19:00 hod. - BRATISLAVA, NTC Aréna
  • 26. 3. od 19:00 hod. - PRAHA, Tipsport Arena

Formace s potěšením konstatovala, že jejich fanoušci reagují na většinu písní, a dokonce si i po těch letech pamatují text. Coby největší hity však jmenovala Hraběte X, Václavák, Pražáky, Prachy, Proč jen já, Oldu, Tatrmana, Dudy, Chvastouna a Snaživce.

Jak se zdá, je z čeho vybírat. Staré klasiky si budou moci zabroukat obyvatelé hned čtyř měst, kam Výběr zavítá. Zmíněné březnové koncertní turné nemine Plzeň, Olomouc, Prahu, ale ani sousední Bratislavu.

Pražský výběr - Běr
Zdroj: ČT24/Supraphon

„Těšíme se na setkání s fanoušky a na skvělé koncerty. Až celá tour skončí, sedneme si k letecké kávě a probereme možnosti vytvoření dalšího řadového alba. Pokud se tak stane, avizujeme dopředu, že v roce 2014 nebudeme koncertovat! Tudíž ten, kdo nás bude chtít vidět v akci, má šanci letos,“ upozorňují hudebníci.

Vydáno pod