Klip týdne: Justin Timberlake / Not A Bad Thing

Klasických videoklipů je hromada, proto vždycky potěší, když se najde někdo, kdo vykročí z davu. Kdo jiný by to měl udělat než Justin Timberlake, který pojal vizuální podkres své písně Not A Bad Thing po svém. Na pozadí této skladby se odehrává skutečný příběh, tedy hledání zamilovaného páru, který se zasnoubil ve vlaku právě při poslouchání Timberlakovy skladby. Tím to nekončí, jakmile se dvojice najde, bude se o ní točit dokument.

Zpěvák se s klipem vytasil v talk show Ellen Degeneresové, která moderovala letošní Oscary. On sám se v něm fyzicky neobjeví, i tak mohou jeho fanynky slzet nad dojemným cílem: najít skutečný žijící pár, který se zasnoubil ve vlaku. Stalo se tak v lednu na cestě z New York City na Long Island. 

Dokumentaristé se o nich nějakým zázračným způsobem dozvěděli. Prý na nich bylo vidět, jak moc jsou zamilovaní, což je údajně věc, která se v dnešních dnech často nevidí.„Nevíme, kdo jsou ti dva, ani neznáme jejich příběh. Vy ale možná ano. Chceme natočit snímek o hledání jejich lásky. Viděli jste tento pár?“ zaznívá ve videu. 

Romantiku jak vystřiženou z filmu tak přerušují (a kazí) záběry neznámých párů zamýšlejících se nad láskou a společným soužitím všeobecně. Timberlake si ale zaslouží palec nahoru za originalitu.

Vydáno pod