Celine Dion odkládá svou kariéru. Kvůli rodině

New York - Nejprodávanější zpěvačka na světě, Kanaďanka Celine Dion, přerušla svou hudební kariéru. Odvolala nasmlouvaná vystoupení v Las Vegas i celé asijské turné. Před koncertováním se rozhodla dát přednost péči o svou rodinu.

Celine Dion kvůli rodině přerušila kariéru (zdroj: ČT24)

Její koncerty v Las Vegas, kde měla vlastní show od roku 2007, byly naplánovány do března přítího roku, před zrušením vystoupení v pouštní Mekce hazardu naposledy zpívala v červenci. Do Asie se chystala letos na podzim. „Ráda bych se omluvila všem fanouškům po celém světě za případné nepříjemnosti a poděkovala jim za jejich lásku a podporu,“ doufá Celine, že její příznivci ji pochopí.

Kariéru odložila prozatím k ledu ze zdravotních důvodů. Sama se stále ještě nezotavila ze zánětu krku a především chce podporovat svého o téměř třicet let staršího manžela a zároveň manažera Reného Angélila v boji s rakovinou. „Chci věnovat každý kousek své síly a energie uzdravení mého manžela. Je pro mě teď důležité mít čas sama pro sebe a na naše děti,“ vysvětlila.

Celine Dion patří mezi nejúspěšnější ženy v hudebním šoubyznysu. Po celém světě prodala víc než 175 milionů desek, získala hned několik cen Grammy a dalších prestižních hudebních cen. Celosvětově ji proslavila především píseň My Heart Will Go On z filmu Titanic.