Šílenec Ozzy se podělí o 17 vzpomínek

Londýn - Bouřlivák Ozzy Osbourne se rozhodl rekapitulovat. Koneckonců má co. 17. října letošního roku vydá album se 17 svými největšími hity, které patří k Memoirs Of A Madman - vzpomínkám šílence.

Hudební scénou otřásá Ozzy už dobrých čtyřicet let. A i když je neodpáratelně spojen s heavymetalovou skupinou Black Sabbath, k níž se vracívá, ani jako sólový zpěvák nezůstává pozadu, a má tak z čeho vybírat. Z debutového alba Blizzard Of Ozz přes Diary Of a Madman, který ho inspiroval k názvu výběrovky, až po dnes klasické desky No More Tears a Scream.

Do výběru ale neopomněl zařadit ani některé skladby od Sabbathů - třeba Changes, které nahrál se svou dcerou Kelly, anebo živou nahrávku Paranoid.

Výběrovou sedmnáctku popdpoří dvěma DVD, na nichž si fanoušci mohou přehrát více než dva tucty Ozzyho videoklipů, nevydaná živá vystoupení a rozhovory.

Tracklist CD Memoirs Of A Madman: 1. Crazy Train 2. Mr. Crowley 3. Flying High Again 4. Over The Mountain 5. Bark At The Moon 6. The Ultimate Sin 7. Miracle Man 8. No More Tears (edit) 9. Mama, I’m Coming Home 10. Road To Nowhere 11. Perry Mason 12. I Just Want You 13. Gets Me Through 14. Changes (with Kelly Osbourne) 15. I Don’t Wanna Stop 16. Let Me Hear You Scream 17. Paranoid (live)