Bez Karla Šípa se už devět let žádná párty neobejde

Praha – Všechnopárty Karla Šípa slaví deváté narozeniny. Za tu dobu se v křesle talk show usadilo na 951 hostů a vzniklo tak 375 dílů. Po celou dobu svého vysílání si Všechnopárty drží vysoká čísla sledovanosti - v průměru se na ni dívá přes milion diváků.

„Když se ohlédnu za těch devět let zpátky, tak se mi zdá přímo neuvěřitelné, že jsme tím prošli bez větších komplikací a že jsme například ani jeden díl takzvaně neodpískali kvůli zdravotní indispozici,“ bilancuje scenárista a moderátor Karel Šíp.

Generální ředitel Petr Dvořák o pořadu hovoří jako o rodinném stříbru České televize. Za diváckým úspěchem podle něj stojí inteligentní a za každých okolností vkusný humor, stejně tak jako šťastný výběr hostů.

  • „Potkal jsem se díky Všechnopárty s mnoha úžasnými lidmi, které bych jinak určitě nepotkal. Je těžké jmenovat, je jich hodně,“ říká Šíp a uzavírá: „Vždycky mě těší a tak trochu i překvapí, když z naší čiré improvizace vznikne veselo. I když naopak otevřeně přiznávám, že ne s každým se mi podařilo navázat ten správný kontakt, vést debatu tím správným směrem. Nikdy však vinu nepřičítám hostům, ale sobě, protože jsem tam od toho, abych rozhovor vedl tak, aby se host cítil dobře a divák se nejen bavil, ale i něco dověděl.“

Již tradičně bude také letos Všechnopárty součástí silvestrovského programu České televize.