Ekonomika ČT24 v novém kabátě

Praha - Modernizace se vedle Studia Burza ČT24 dočkala také hlavní relace ekonomického zpravodajství, Ekonomika ČT24. Počínaje dnešním dnem prodloužena na dvojnásobnou délku nabídne vedle většího množství kvalitních analýz a reportáží také burzovní souhrn dne, který zhodnotí dění nejen v pražském Burzovním paláci, ale i na světových akciových trzích. Novinkou je také cyklus Ekonomika+, v rámci kterého reportéři zavítají do větších i menších měst České republiky, aby přinesli zajímavé informace z pohledu úspěšných byznysmenů, ale i trápících se drobných podnikatelů. Ekonomiku ČT24 v novém hávu sledujte na ČT24 již dnes od 21:10.

Nový projekt s názvem Ekonomika+ bude mimo večerní hlavní ekonomickou zpravodajskou relaci k vidění také v pořadu Před polednem v 9:50 a ve Studiu ČT24 od 17:20. Každý den nabídne zajímavé tématické zaměření, v pondělí se tak diváci v sekci Kariéra mohou těšit na rady a příběhy z profesního života. Již dnes sledujte, jak o práci přicházejí špičkoví manažeři. V úterý nahlédneme do prostředí drobných podnikatelů s tématickou rubrikou Malý byznys.

Úspěšní byznysmeni se budou zpovídat navzájem 

Zajímavým dílem je pak bezesporu středeční Manažerská štafeta, v rámci které úspěšný manažer zpovídá svého kolegu dle svého výběru. Následující týden se pak zpovídaný přesouvá do role zpovídajícího. Štafetu odstartuje již tuto středu Podnikatel ČR roku 2008 Vladimír Kovář s Tomášem Březinou ze společnosti BEST.

Čtvrteční Sonda nechá nahlédnout pod pokličku soudobých ekonomických problémů a trendů. Pátek bude patřit ženám a to především těm z vysokých pozic, které úspěšně zvládají svou práci i domácnost. V rámci Století žen se jako první představí Vladimíra Glatzová ze společnosti Glatzová & Co.

Zpravodajský servis pro laiky i odborníky 

Ekonomická redakce stanice ČT24 namíchala zajímavý ekonomický mix plný fundovaného zpravodajství a poutavých reportáží, kde si své najdou vedle makléřů, investorů či analytiků rovněž diváci, kteří se chtějí zorientovat v dnešní ekonomicky turbulentní době.

Michala Hergetová v novém studiu Ekonomiky ČT24
Zdroj: ČT24