Investiční konference: Analogový investor v digitálním světě

Jak se vede analogovému investorovi v digitálním světě? Prozradil 17. března Daniel Gladiš ve svém příspěvku na 6. investiční konferenci. Poslechnout si ho zájemci mohli také v přímém přenosu na webu ČT24. Záznam najdete v tomto článku.

Záznam: Přednáška Daniela Gladiše (zdroj: ČT24)

Daniel Gladiš, odborník na investice do akcií, absolventem VUT v Brně a držitel diplomu Chartered Financial Analyst, který uděluje americký CFA Institute. V současnosti působí na pozici manažera hedge fondu Vltava Fund SICAV, který sám založil. V roce 2009 byl zmíněný fond nejlepší v Evropě a podařilo se mu více než ztrojnásobit majetek jeho investorů. Napsal také knihu Naučte se investovat.

6. Investiční konference se koná od 16. do 19. března především na půdě Vysoké školy ekonomické v Praze, pořadatelem je Klub investorů. Podtitulem šestého ročníku jsou „investice kolem nás“.

Web ČT24 z Investiční konference zprostředkoval také 16. března přednášku realitního právníka Emila Holuba na téma "Úloha advokátů při velkých realitních transakcích" a 17. března přednášku Karla Janečka.

Připomeňte si záznamy z předchozích akcí pořádaných Klubem investorů: