Telefónica začala s přebarvováním Sazka Areny na O2 arenu

Praha - Telekomunikační firma Telefónica O2 začala měnit nápisy, loga a barevné provedení nejmodernější tuzemské haly Sazka Arena. Ta se od soboty přejmenovala na O2 arenu na základě pětiletého kontraktu, který operátor podepsal s provozovatelem haly, firmou Bestsport.

Desetiprocentním vlastníkem akcií Bestsportu je dosavadní provozovatel haly, společnost Sazka. Zbylá část akcií patří Občanskému sdružení Zelený ostrov vlastněnému sportovními svazy a sdruženími. Jednání o pronájmu jména haly Telefónice trvala víc než rok. Kontrakt se oběma firmám podařilo uzavřít začátkem letošního února.

Změna vzhledu haly by měla být dokončena před koncem března a měla by probíhat tak, aby nijak neomezovala akce v hale, kterými jsou v nejbližší době zejména zápasy play-off hokejové extraligy.

Součástí změny názvu arény je výměna tří více než sedmnáctimetrových log na střeše haly. Kromě loga O2 dojde i k modrému nasvícení pláště budovy a změny se projeví také v interiéru budovy. Logo O2 nebude chybět ani na uniformách zaměstnanců, vstupenkách nebo plakátech a billboardech, upozorňujících na chystané akce.