Který finanční produkt je nejlepší? Hlasujte i vy

Praha - V pořadí už 8. ročník soutěže o nejlepší finanční produkty roku Zlatá koruna vstupuje do své závěrečné fáze. V rámci Ceny veřejnosti postoupilo z nominačního kola, které probíhalo od začátku listopadu do první dubnové neděle, 21 finančních produktů. Který z nich je ten nejlepší, mohou lidé vybírat až do 19. května. Svůj hlas oblíbenému produktu mohou dát na webových stránkách Zlaté koruny.

Soutěž o nejlepší finanční produkt má celkem 15 kategorií. Kromě odborníků z finanční akademie, mohou finanční produkty soutěžit také o přízeň podnikatelů nebo veřejnosti. A zvláště mezi laiky se soutěž těší velké oblibě. „V nominačním kole, které skončilo 4. dubna, hlasovalo téměř 60 tisíc lidí,“ podtrhl ředitel soutěže Zlatá koruna Pavel Doležal. „To číslo 60 tisíc ukazuje na to, že lidé přestávají být pouze pasivními klienty finančních institucí a dávají najevo, které produkty se jim líbí a které méně,“ dodal.

Kromě internetového formuláře je možné v soutěži hlasovat také prostřednictvím mobilního telefonu. Stačí zaslat SMS zprávu ve tvaru „ZK(mezera)číslo produktu(mezera)odpověď na tipovací otázku“ na telefonní číslo 9001106.

Pošlete hlas svému favoritovi

Vydáno pod