Jak se stát finančně nezávislými, naučí ženy Kim Kiyosaki

Praha - Svět investic je pro většinu žen neznámou oblastí, ale manželka finančního guru Kim Kiyosaki je přesvědčená o tom, že v dnešní době už by ženy neměly být finančně na nikom závislé. Kim spravuje své investice v hodnotě mnoha milionů dolarů a přednáší ženám o tom, jak se orientovat ve světě investování a financí. Jak se stát Rich Woman, mají nyní šanci dozvědět se i ambiciózní ženy v Česku, a to na praktickém semináři Kim Kiyosaki, který se uskuteční 18. června v pražském Kongresovém centru. O den později bude na stejném místě přednášet její manžel a autor série knižních bestsellerů Bohatý táta, Robert Kiyosaki.

Kiyosaki slibuje ženám vysvětlit důvody, proč by se měly starat o své finance samy a dá jim k tomu i svůj návod – jak začít s málem peněz a pokračovat krok po kroku k finanční nezávislosti. „Zaměřuji se na specifika ženského přístupu k byznysu, ať už se jedná o výhody, předsudky či překážky,“ tvrdí Kim, která je sama příkladem úspěšné kariéry.

Ve dvaceti letech pracovala Kim v prestižní reklamní agentuře v Honolulu, kde poprvé nahlédla pod pokličku světu byznysu. Pro ambiciózní mladou ženu ale pohodlné a bezpečné zaměstnání nebylo dostatečně naplňující, takže v pětadvaceti letech agenturu opustila a začala pracovat pro časopis věnovaný byznysmenům v Honolulu. Právě tady získala inspiraci a odvahu snít velké sny a rozhodla se stát se svým vlastním šéfem. O dva roky později začala s podnikáním, když založila obchod s oblečením, který distribuoval do celých Spojených států. V této době se také seznámila se svým budoucím manželem, Robertem Kiyosakim, na jednom z jeho seminářů.

Dnes úspěšnou podnikatelkou v oblasti trhu s realitami, autorkou světového bestselleru Rich Woman, spolumajitelkou vzdělávací společnosti v oblasti businessu a miliardářkou, která svým životním přístupem inspiruje ženy na celém světě. Vydáním knihy a účastí na mnoha vzdělávacích seminářích dodává ženám po celém světě odvahu k prvnímu kroku na cestě k úspěchu.