Vodafone začal nabízet bankovní služby Raiffeisenbank

Praha – Mobilní operátor Vodafone dnes začal nabízet kromě telekomunikačních také bankovní služby Raiffeisenbank. Služby jsou k dostání na čtyřech pobočkách: v Chrudimi, Vyškově, Klatovech a Valašském Meziříčí. Součástí nabídky bude i stavební spoření od Raiffeisen stavební spořitelny. Ve vybraných pobočkách Raiffeisenbank jsou naopak nabízeny produkty Vodafonu. Obě firmy nabízejí klientům společnou kreditní kartu.

Vodafone začne nabízet bankovní služby pod samostatným názvem „Vodafone Banka od Raiffeisenbank“. V každé prodejně budou zaměstnanci Vodafonu vyškoleni Raiffeisenbank a certifikováni jako bankéři. Společné pobočky plánují firmy otevírat především v malých městech.

„Otevřením prvních prodejen navazujeme na nedávné spuštění společné partnerské platební karty. Portfolio společných produktů a výhod pro zákazníky budeme nadále rozšiřovat. Zároveň nám tato spolupráce umožní otestovat nové služby: například na pilotních pobočkách budou k dispozici vkladové bankomaty,“ říká výkonný ředitel pro drobné bankovnictví Raiffeisenbank Jiří Čapek.

Na pobočkách Vodafonu nabídne Raiffeisenbank zákazníkům speciální služby, které se budou lišit od standardní nabídky dostupné na běžných pobočkách banky. Zákazníci podle obou firem získají nonstop kontrolu nad svým bankovním účtem přes SMS, možnost využití vkladových bankomatů a další služby.