Spor zpěvaček pokračuje, Kubišová se musí omluvit Vondráčkové

Praha - Zpěvačka Marta Kubišová se musí omluvit své někdejší kolegyni z Golden Kids Heleně Vondráčkové za výrok, který před časem pronesla ve vysílání ČRo Radiožurnálu. Kubišová tehdy řekla, že s Vondráčkovou vedou spor o dva miliony korun kvůli Martiným výrokům na chodbě soudu. Vondráčková se spolu s manželem Martinem Michalem proti slovům Kubišové ohradili, a pražský městský soud dal páru za pravdu.

„Soud vyhověl žalobě Heleny Vondráčkové a Martina Michala a nařídil Martě Kubišové omluvit se jim za výrok, který pronesla ve vysílání Radiožurnálu o podané žalobě související se soudní kauzou o náhradě škody,“ uvedla pro server idnes.cz mluvčí soudu Martina Lhotáková. K omluvě by mělo dojít ve stejném médiu v době mezi 10. a 17. hodinou do měsíce od nabytí právní moci rozsudku. Kubišová se ale proti rozhodnutí může odvolat.

„Soud konstatoval, že tento vyřčený výrok nebyl pravdivý, a podle něj zasáhl do osobnostních práv manželské dvojice právě v kontextu jejich aktuálních nepřátelských vztahů,“ dodala mluvčí. Soud podle ní zohlednil i fakt, že Kubišová navzdory několika výzvám žalobců výrok nevzala zpět.