Sládek: Muži i ženy by měli projít kurzem obrany. Zbraně by měl každý doma

Miroslav Sládek hostem Událostí, komentářů (zdroj: ČT24)

Profesionální armáda by měla být podpořena domobranou, aby se zajistila maximální bojeschopnost národa. V pořadu Události, komentáře to řekl předseda SPR-RSČ Miroslav Sládek. Muži i ženy by proto podle něj měli projít půlročním intenzivním kurzem, po kterém by si nechali pěchotní zbraně doma.

Jste pro přijetí eura?

Ne, zásadně ne, protože jakmile přijmeme euro, už nebudeme moci vystoupit z Evropské unie.

Má Česká republika přijímat uprchlíky z muslimských zemí?

Ne, zásadně ne, protože stejně většina z nich pochází ze zemí, kde není žádná válka, takže jde pouze o ekonomické přivandrovalce a o ně zájem nemáme.

Jste v zájmu vyšší obranyschopnosti země pro znovuzavedení povinné vojenské služby?

Úplně ne v tom starém rozsahu, ale řekněme půlroční intenzivní kurz, a omlouvám se, pro muže i pro ženy. Po absolvování tohoto kurzu by si občané nechali pěchotní zbraně doma, aby profesionální armáda byla podpořena domobranou a tím jsme zajistili maximální bojeschopnost našeho národa.

Je nějaký politický subjekt, se kterým byste za žádnou cenu nešli do vlády?

Myslím, že to je to hnutí pana Babiše nebo divize Agrofertu pana Babiše.

Koho podpoříte v prezidentské volbě?

To je zcela jednoduché. Hlas bych dal sobě. Ovšem je tady jedna zásadní věc. Podmiňuji moji účast v prezidentských volbách výsledkem Sdružení pro republiku – Republikánské strany Československa v parlamentních volbách, protože moc je v rukou parlamentu. Tam lze co nejrychleji dosáhnout podstatných změn k lepšímu. Takže nejprve se soustřeďme na parlamentní volby.

Já na to možná navážu, pane Sládku. Je to hlavní důvod, proč jste se letos rozhodl kandidovat do Poslanecké sněmovny?

Jaký důvod?

To, že chcete uspět v prezidentských volbách.

Politika je služba veřejnosti. To není žádný kalkul. Víte sami, že republikáni jsou jedinou politickou stranou, která přispěla do státního rozpočtu, a to částkou padesát milionů korun. Neparazitujeme na státním rozpočtu jako ostatní politické strany a není to pro nás nějaký byznys plán. To je prostě služba veřejnosti. Takže kandidujeme proto, že chceme sloužit veřejnosti.

Ptám se na to, protože v krajských volbách jste získali celkem 1225 hlasů, v Jihočeském kraji to bylo třeba jenom 66. Nedávno jste řekl, že lidé nejsou hloupí, ale problém je v tom, že rychle zapomínají. Nezapomněli na vás?

Tak zaprvé. Dobře jste mi nahrál. Jde totiž o to, že tyto volby jsou surovým způsobem zmanipulované. Vládnoucí garnitura samozřejmě potřebuje sice pestrý parlament, aby tam byli komunisté, křesťané, socani, a tak dále, ale zároveň aby to byl parlament naprosto impotentní, který nebude bránit v další devastaci České republiky a podřizování Bruselu.

Proto bylo vytipováno pár politických stran a těm je dělána masivní reklama. Vezměte si mých pár minut v době, kdy většina národu spí, vůči ostatním jiným politickým stranám hodiny a hodiny na televizní obrazovce.

Takže ne, že průzkumy odrážejí názory veřejnosti, průzkumy vytvářejí názory veřejnosti a všechna média, nejen veřejnoprávní Česká televize, ale i soukromá média dělají masivní reklamu politikům a politickým stranám, u kterých se předpokládá, že budou spolupracovat s tou zrádcovskou bruselskou byrokracií.

Co se týká zapomínání. Jaké pak zapomínání, když se dnes podíváte na všechny billboardy, tak na všech jsou hesla republikánů stará čtvrt století. Zásadní rozdíl je v tom, že zatímco my bychom je realizovali, ti zloději, kteří je ukradli, je nikdy v úmyslu realizovat neměli. To je ten podstatný rozdíl.

Pane Sládku, jenom bych dodal, že dáváme prostor všem stejný. To, že koneckonců jste tady na ČT24…

Neříkejte, že dáváte prostor všem, člověče…

Nechte mě domluvit, pane Sládku.

Těch pár minut v době, kdy celý národ spí, to je stejné jako dvouhodinová debata u pultíku…

Jste v nejsledovanějším pořadu na ČT24. Pojďme k vašemu programu.

Jedna na téma doprava, jednou zemědělství a tak dále.

Pane Sládku, pojďme se bavit o vašem programu.

Člověče, vy jste tak drzý a ještě za 135 korun, které vám každý měsíc posíláme…

Pojďme se bavit o vašem programu, pane Sládku. Nechcete?

…jste neobyčejně drzý.

Dobře. Je to váš názor. Pojďme se bavit o vašem programu, jestli chcete. Zaujala mě věta, kde říkáte, žádáme odmítnutí kvót Evropské unie. Přerozdělovací program ale skončil 26. září. Proč mluvíte o něčem, co už není potřeba odmítat?

Je zapotřebí odmítnout přistěhovalce jako takové a uvědomte si, že my jsme strana, která skutečně je proti přivandrovalcům. A ne jako ti, co si dají na billboard heslo proti imigrantům a když se potom v parlamentu hlasuje o sociálních dávkách pro přivandrovalce, tak hlasují pro. Chápete, to je ten zásadní rozdíl.

Dnes je parlament, a pokud to dopadne podle vašich zmanipulovaných průzkumů veřejného mínění, pokud to tak skutečně dopadne, tak i nový parlament bude plný přesně takových zlodějů hesel, podvodníků, kteří nikdy neměli v úmyslu hesla naplnit. Parazitů, kteří parazitují na státním rozpočtu, protože činnost parlamentních politických stran stojí půl miliardy ročně a ve volebním roce jednu miliardu.

Sněmovna bude plná i zbabělců, protože oni si třeba na billboard dají heslo proti islámu, a když je potom soud s ředitelkou zdravotnické školy, která byla žalována tou Afričankou zabalenou do hadru, tak místo toho, aby přišli ředitelku k soudu podpořit, tak všichni zbaběle zalezli. To je právě ten problém.

Dobře. Respektuji váš pohled na věc, je to váš osobní názor. Jenom k tomu dodám, že naše průzkumy nejsou zmanipulované. Jedna věc mě ale zaujala. Vy ve všech rozhovorech vytrvale používáte výraz přivandrovalci. Kdybych vám nabídl jiný výraz, třeba ubozí lidé, ten byste nechtěl použít?

Jací ubozí lidé? Člověče, díval jste se někdy na Českou televizi? Když Česká televize chce dojmout občany, aby přispěli třeba na UNICEF, tak tam promítá takové hubeňoučké děti, hubeňoučké ručičky, nožičky, nafouklá bříška. A je zajímavé, že z těch ubohých dětí…

Pane Sládku, ten výraz jsem použil schválně. Můžu…

…potom vyrostou takový svalnatci, kteří pádlují přes Středozemní moře. Tak mi řekněte, jak je to možné, jací ubožáci? Vždyť to jsou výborně živení lidé…

Mě ten výraz právě zaujal.

…kteří tráví většinu času někde v posilovně.

No, mě zaujal ten výraz a řekl jsem ho schválně. Něco vám ocituji. „Přitom nedáváme rozhodně vinu naprosté většině těch ubohých lidí, kteří jsou oběti a nevědomými vykonavateli globálních plánů. Každý ví, že přistěhovalectví je především důsledkem bídy panující v zemích třetího světa způsobené jak ekonomickými zájmy mondialistů, tak ničemností jejich vlastních představitelů. Jestliže si uvědomíme tyto souvislosti, můžeme v rámci našich možností pomoci, ale zásadně u nich doma.“ Víte, co to je?

Jistě, samozřejmě. Když pomáhat, tak u nich doma, ať si to doma dají do pořádku.

To je váš program z roku 2006. Mě zajímá…

Dovedete si představit, když všichni mladí muži utečou, proč nezůstanou doma? Proč si to doma nedají dohromady a proč tady místní multikulturalisté, kteří jim fandí, tak proč jim tam nejdou pomoci. Říkají, třeba paní Šabatová, místo toho, aby hájila cikány a přivandrovalce, tak co kdyby šla k nim, vzala do ruky lopatu a pomohla jim tam s obnovou jejich zemí. Nehledě k tomu, že pomoc, kterou třeba pošle OSN…

Řeknu jenom pro diváky, omlouvám se, že vám skáču do řeči…

…OSN, tak skončí v rukou místních mafiánů, kteří na tom bohatnou. Takže jistě jsou tam mezi nimi nějací ubožáci, ale ať se jim pomáhá u nich doma. Jak to říkal Louis de Funès, ať se klidně postřílejí, ale ať to nedělají tady.

Citoval jsem to schválně, protože to byl program vaší strany z roku 2006. A mě jenom zajímá, co se stalo od té doby, kdy jste mluvil o takzvaných ubohých lidech, a když dnes říkáte, že tito lidé jsou jenom přivandrovalci.

Nevytrhávejte ze souvislosti. Prostě jsem poprvé mluvil, tehdy jsem jim říkal ještě přistěhovalci, v roce 1991, protože většina z těch současných přivandrovalců ještě dokonce nebyla ani naživu. Takže je to náš pohled.

Nechceme nikoho odsuzovat globálně samozřejmě, ale teď to jsou přistěhovalci nebo přivandrovalci. Přivandrovalectví je teď organizováno, financováno. Kde by sebrali to oblečení, luxusní iPhony a tak dále a jak to, že se jich valí další a další vlny. Takže zcela jednoznačně proti přivandrovalcům.

Není to trochu zjednodušující pohled?

A ještě, ještě když už to takto rozebíráme, uvědomte si jednu věc. Strany, které Česká televize propaguje a dělá jim obrovskou reklamu, aby je nacpala do parlamentu, tak to jsou skutečně zbabělci, podvodníci, kteří ještě škodí lidem.

Příklad. V parlamentu byl návrh, aby se nemocenská vyplácela od prvního dne. Plno poslanců hlasovalo proti tomuto návrhu, takže až lidé budou v horečkách mudrovat nad tím, jestli mohou nebo nemohou zůstat doma, aby jim peníze nechyběly, bolestně nechyběly do rodinného rozpočtu, tak ať se podívají na hlasování v parlamentu, kdo všechno hlasoval proti lidem včetně takových těch feťáků, které tam podporujete, dovedete si představit takové české Piráty.

Poprosil bych vás, abychom debatu trochu zklidnili.

Ale i třeba takový samozvaný asijský obhájce českých národních zájmů, že jo. To všechno hlasovalo proti.

Dobře, pane Sládku, mnohokrát vám děkuji za váš čas. Jenom řeknu, že Česká televize nikoho do parlamentu netlačí. Každopádně děkuji vám mnohokrát, že jste byl se mnou v tomto prostoru pro jednotlivé předsedy politických stran.

Já děkuji a dovolte mi, abych ještě do Skrochovic hospůdky U Čápů, jak jsem slíbil (mává do kamery). Dobrou noc.

Tak to vám dovolím. Mějte se hezky, na shledanou.