V Praze 8 narazil autobus do novinového stánku

Praha - V Horňátecké ulici v Praze 8 narazil dnes před 19:00 autobus pražské příměstské dopravy do novinového stánku. Při neštěstí bylo zraněno šest lidí, nejde o smrtelná zranění. Vyplývá to z informací, které poskytly mluvčí pražské policie Iva Brožová a záchranné služby Jiřina Ernestová. Příčina nehody zatím není známá, policie ji vyšetřuje, uvedla Brožová.

Brožová sdělila, že při nehodě bylo zraněno šest lidí - tři ve stánku, řidič, jeden cestující a jeden náhodný chodec. Podle informací policie jde o středně těžká zranění.

Ernestová uvedla, že zdravotníci z místa nehody odvezli pět lehce zraněných lidí - tři do Fakultní nemocnice na Bulovce, jednoho do Vysočanské nemocnice a jednoho do Nemocnice Na Františku. Podle Ernestové měli pohmožděniny, jedna žena měla poraněné oči od střepin.

Brožová sdělila, že autobus jel na lince číslo 370 mezi Prahou a Kralupy. V místě nehody vyjel z vozovky a narazil do stánku. Zasahovali tam policisté, zdravotníci a hasiči, doprava do centra byla odkloněna.