V Praze nejezdí tramvaje v úseku Albertov - Otakarova

Praha - Z důvodu opravy tramvajové tratě v Křesomyslově ulici je až do pátku 21. března přerušen obousměrně provoz tramvají v úseku Albertov - Otakarova, informoval na webu pražský dopravní podnik.

Linka 4 ve směru od Kotlářky je ze zastávky Čechovo náměstí prodloužena přes zastávky Koh-i-noor, Kubánské náměstí, Strašnická a Černokostelecká do obratiště Ústřední dílny DP, kde končí.

Linka 7 ve směru od Kotlářky je ukončena v zastávce Albertov, odkud pokračuje jako linka 18 do obratiště Petřiny, v opačném směru je linka 18 ukončena v zastávce Albertov, odkud pokračuje jako linka 7 do obratiště Kotlářka, v dopravních špičkách během pracovních dnů až do obratiště Sídliště Řepy. Změna linek 7 a 18 v zastávce Albertov není považována za přestup.

Linka 16 je v úseku Karlovo náměstí - Výtoň odkloněna přes zastávky Botanická zahrada a Albertov.

Linky 24, 53 a 55 jsou v úseku Karlovo náměstí - Otakarova odkloněny přes zastávky Štěpánská, I. P. Pavlova a Nuselské schody.

V úseku Vozovna Pankrác - Náměstí Bratří Synků - Otakarova - Vozovna Pankrác je v denním provozu zavedena zvláštní tramvajová linka 38.

Náhradní autobusová doprava linka X-7 je v denním provozu zavedena v úseku Otakarova - Výtoň, v nočním provozu jede linka X-53 v úseku Otakarova - Albertov - Lazarská.