Kolony komplikují nárazově pražskou dopravu

Praha - Veletržní ulice, která je uzavřena kvůli opravě inženýrských sítí, i dnes zdrží řidiče v Praze. Od rána se z tohoto důvodu opět tvořily kolony na nábřeží Kapitána Jaroše a v Letenském tunelu ve směru do centra, kde je před třetí hodinou provoz plynulý. Motoristé se odpoledne zdrží ve Wilsonově ulici také směrem do centra a stupeň číslo 4 je podle informací TSK Praha i na Smetanově nábřeží směrem ke Karlově ulici. Kolony se tvoří i na dálnici D1 na výjezdu z Prahy od Chodova po budovanou křižovatku s Pražským okruhem.

Brzy ráno čekalo zdržení i řidiče na Jižní spojce před Barrandovským mostem. Dopravu komplikovala i nehoda kamionů v ulici K Barrandovu u křižovatky se Štěpařskou ulicí směrem do centra.

Veletržní ulice je v úseku mezi ulicí Dukelských hrdinů a Letenským náměstím uzavřena kvůli opravě teplovodu a inženýrských sítí až do 20. srpna. Oficiální objížďka vede ve směru z dolních Holešovic, respektive z Buben na Letnou po Argentinské a dále po nábřeží do Letenského tunelu. V opačném směru by se mělo jezdit Letenským tunelem na Štefánikův most a dále po pravém břehu Vltavy a na magistrálu. Na Letné se kvůli uzávěře Veletržní změnil také systém jednosměrek.