Miss Česko - Slovensko 2010 ovládly Slovenky

Praha – Dnes večer se během oficiálního zahájení letošního ročníku Miss České republiky rozhodlo i o vítězi nové charitativní soutěže ženské krásy, česko-slovenské miss 2010. Ve společném projektu pořadatelů soutěží Miss ČR s Miss Universe SR došlo vedle charity a zahájení již 22. ročníku Miss ČR také k poměření sympatií úspěšných finalistek z poledních tří ročníků soutěží. O vítězi v této soutěži rozhodli televizní diváci prostřednictvím SMS zpráv, jejichž výnosy půjdou na charitativní účely určené dětem. Nejvíce kladných hlasů nasbíral tým složený z krásek účastnících se soutěží krásy na Slovensku - Miss Universe Slovensko.

Za Českou republiku se charitativního večera zúčastnilo trio finalistek z posledního ročníku – Aneta Vignerová, Lucie Smatanová a Hana Věrná, dále pak I. Vicemiss ČR 2008 Zuzana Putnářová, I. Vicemiss ČR 2007 Veronika Pompeová a II. Vicemiss ČR 2007 Veronika Chmelířová. Stejný počet vyšle také slovenská výprava. Sestavy vybíraly obě prezidentky soutěží, tedy Taťána Kuchařová a Silvia Lakatošová.

Během přímého přenosu, který moderovali Aleš Háma a Michal Hudák, se kromě ženských půvabů dostalo také na vystoupení umělců. Představili se tak Karel Gott, Bolek Polívka, Milan Markovič, Marián Labuda, Pavol Habera či ve společném vystoupení kapely Chinaski a No Name.

Lucie Smatanová
Zdroj: Michal Krumphanzl/ČTK