Nehodu na rychlostní silnici R7 nepřežila žena

Lidice (Kladensko) - Střet dodávky a dvou osobních aut na rychlostní silnici R7 nedaleko Lidic na Kladensku dopoledne nepřežila pětašedesátiletá žena. Podle mluvčí kladenské policie Michaely Novákové další dva lidé utrpěli těžká zranění. Policisté museli silnici na dvě hodiny uzavřít. Záchranáři podle Novákové vrtulníkem přepravili do jedné z pražských nemocnic sedmašedesátiletého řidiče osobního auta.

„Šestačtyřicetiletá spolujezdkyně utrpěla těžká zranění a byla převezena do kladenské nemocnice,“ dodala mluvčí.

Řidič dodávky podle policistů zřejmě narazil do osobního auta v koloně stojících vozidel. Náraz auto podle Novákové odmrštil do dalšího osobního vozu. „Škoda na vozidlech byla předběžně vyčíslena na 250 000 korun,“ doplnila Nováková.

Policisté silnici na dvě hodiny uzavřeli a dopravu podle Novákové odkláněli přes Makotřasy. Dopravu na silnici R7 dnes ráno komplikovaly také další nehody, řidiči tam stáli v dlouhých kolonách. Nejprve tam havaroval řidič osobního auta, který utrpěl lehké zranění a byl převezen do nemocnice. Důvodem nehody byla pravděpodobně vysoká rychlost. Další čtyři auta se ráno srazila i u sjezdu na Tuchoměřice.