Dvojice okradla v garážích obchodního centra muže o několik set tisíc

Praha - Policie pátrá po dvou mužích, kteří v pondělí oloupili jiného muže v garážích obchodního centra na pražské Pankráci. Muži podle policie odcizili tašku s hotovostí v řádu několika set tisíc korun, stravenky a doklad totožnosti. Není vyloučeno, že si oběť předem vytipovali. Policie žádá případné svědky, aby se ozvali na linku 158.

Dva muži ve věku 25 až 30 let zezadu přistoupili k muži, který zrovna ukládal příruční tašku do svého auta v druhém patře garáží. Několikrát ho pěstí udeřili do obličeje, horní části těla, vytrhli mu tašku s penězi a odešli. U výtahů si obsah tašky prohlédli, sjeli výtahem do obchodního centra, odkud odešli ven.

První z pachatelů měl hranatý obličej, velký vypouklý nos a krátké tmavé vlasy. Má sportovní postavu a je přibližně 165 centimetrů vysoký. Na sobě měl oblečenou tmavou bundu bez nápisů, světle modré rifle a černobíle sportovní boty. Hlavu měl pokrytou černobílou strakatou čepici. Druhý z pachatelů má podle policie také sportovní postavu a je o 15 centimetrů vyšší než první muž. Má krátké tmavé vlasy a strniště. Oblečený byl do černé bundy, tmavých riflí a na nohou měl černé boty.