AVÍZO: Noc na Karlštejně - tentokrát v Třeboni

Původní muzikál Noc na Karlštejně bude v pátek 8. 7. a v sobotu 9. 7. k vidění na zámku v Třeboni. Tento muzikál má už letos za sebou šest vyprodaných představení na zámcích Dobřichovice a Mníšek pod Brdy i na hradě Křivoklát. Úspěšné představení, v němž spolu s poberounskými ochotníky účinkují profesionálové Vladimír Čech, Jan Rosák, Pavel Vítek, Petr Jančařík a v němž znějí všechny skladby známé ze stejnojmenného filmu, se nyní z hradu Křivoklát stěhuje na zámek v Třeboni. Hrát se bude v pátek 8. a v sobotu 9. července, vždy od 20.00 hodin.

Původní muzikál unikátní soubor složený z profesionálů i ochotníků, kteří jsou doma v kraji kolem dolního toku řeky Berounky, uvádí už šest let. Za tu dobu výkony Vladimíra Čecha, Pavla Vítka, Jana Rosáka, Štěpána Raka, jeho syna Matěje i dalších profesionálů, stejně jako dobřichovických a řevnických ochotníků i poberounských starostů obdivovalo přes třináct tisíc nadšených diváků. Všechna představení až dosud byla vyprodaná.

Také letos už se v Dobřichovicích, Mníšku pod Brdy i Křivoklátě návštěvníci dobře bavili při tradičně oblíbených scénách.

Kde a kdy se ještě bude hrát v roce 2011:

Zámek Třeboň – v pátek 8. 7., v sobotu 9. 7. od 20.00 hodin

Nymburk, pod hradbami – v pátek 22. 7., v sobotu 23. 7. od 20.00 hodin

Miloslav Frýdl

Vydáno pod