Fanoušci Komety bijí na poplach. Nebudeme fandit, hrozí

Praha - Brněnskou Kometu dnes čeká duel s Českými Budějovicemi. Extraligoví hokejisté z jihomoravské metropole si v něm chtějí zlepšit reputaci - z posledních jedenácti utkání totiž osmkrát prohráli a mají co dělat, aby si zahráli play-off. A fanoušci toho mají dost. V hale Rondo se proto večer fandit nebude, píše server Sport.cz.

Třeba utkání s Libercem označují brněnští fanoušci za ubohost roku a výsměch. „Stále věříme, už však není na co čekat,“ tvrdí. Svou nespokojenost proto chtějí dát najevo mlčením. Ačkoliv se Rondo zřejmě zaplní (Brno má fantastickou návštěvnost, obsazenost 99,6 procenta), bouřlivá atmosféra znát nebude.

„Jelikož máme pocit, že výsledek této sezony leží na srdcích mnohem více fanouškům než odpovědným jedincům, rozhodli jsme se, že již dále nemůžeme tuto situaci nechávat bez adekvátní reakce,“ stojí v prohlášení fanoušků. „K protestu mělo dojít již dříve,“ přiznávají s tím, že se ale rozhodně k týmu, jenž je aktuálně v tabulce na desátém místě s 65 body, neobracejí zády.

Jak budou fanoušci Komety protestovat

- na tribuně budeme stát celý zápas, nebude se konat
- celý zápas nebudou vytaženy jak bubny, tak megafon a vlajky
- úvodní sestavy, Óda a případné oslavy gólu budou bez naší asistence
- kotel dále nebude iniciovat žádné pokřiky, chorály ani tleskačky
- budou vyvěšeny transparenty pod tribunami „E“ a  „F“
- klasická děkovačka nám v této situaci připadá nevhodná, účastnit se jí budeme až ve chvíli, kdy hráči zabrání ostudnému zakončení sezony