Hasičské soutěže v Bělovsi

V sobotou 21. 4. 2012 se na dětském dopravním hřišti v Bělovsi uskutečnil X. ročník pohárové soutěže kolektivů mladých hasičů „Memoriál Jirky Beka“ v disciplínách CTIF - družstev starších a mladších žáků (požární útok CTIF a štafeta na 400 m CTIF) a III. ročník pohárové soutěže jednotlivců - dorostenců a dorostenek - „Běloveský kilo“ (běh na100 m s překážkami).

Na memoriál si přijelo zasoutěžit 7 družstev mladších a 22 družstev starších žáků. V kategorii mladších žáků zvítězil domácí Běloves, druhé byly děti z Nahořan a třetí děti z Mezilesí. V kategorii starších si medaile a poháry za 1. místo odvezl Provoz, za 2. místo Nízká Srbská a domácí družstvo Bělovse. Ceny dětem předal host odpoledne - místostarosta města Náchoda Ing. Tomáš Šubert spolu s pořadateli akce.

„Běloveskýho kila“ se zúčastnilo 19 dorostenců a 8 dorostenek. Z dorostenců se na 1. místě umístil Jan Šimek z SDH Běloves, na 2. místě Dominik Tolda z SDH Řešetova Lhota a 3. příčku obsadil Martin Čepelka z SDH Horní Radechová. Z dorostenek zvítězila Michaela Vondrová, SDH Stolín. Druhé místo obsadila Michaela Vajsarová z SDH Česká Metuje a krásné třetí místo obsadila Barbora Punarová, SDH Běloves.

Kompletní výsledky obou soutěží, další informace a fotografie naleznete na webových stránkách SDH Běloves.

Jiří Polák, jednatel a kronikář SDH Běloves

Logo SDH Běloves
Zdroj: ČT24/Jiří Polák