Na Novojičínsku řádí dvojice podvodníků, která okrádá barmanky

Frenštát pod Radhoštěm - Na Novojičínsku se objevila dvojice podvodníků, která trikem okrádá servírky z barů a heren o peníze. Například ve Frenštátě pod Radhoštěm udělala při rozměňování peněz takový zmatek, že obsluha přišla o třináct tisíc korun. Podvodníky v herně natočily kamery. Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání.

Vypadají jako běžní gambleři. Místo hraní je ale zajímá jediné - okrást obsluhu za barem. Doplatila na to i barmanka z herny ve Frenštátu pod Radhoštěm. „Přišel za mnou pán, že chce rozměnit pětitisícovky na menší, tak jsem to udělala,“ popsala podvedená barmanka. Vzápětí chtěl rozměnit peníze podvodníkův komplic. Tentokrát bankovky menší hodnoty na vyšší. „Hned se k němu přidal i ten druhý a tak dlouho s penězi šachovali, až jsem o ně přišla,“ tvrdí barmanka. Podvodníci zmátli servírku natolik, že během tří minut přišla o 13 tisíc korun. Teď je musí vrátit majiteli baru. „Určitě to budu muset zalpatit, nic jiného mi nezbývá, mám podepsanou hmotnou zodpovědnost,“ potvrdila.

Reportáž Jiřího Loučky (zdroj: ČT24)

Stejná dvojice podvodníků se v minulých dnech objevila v dalších třech barech na Novojičínsku. Barmanky přišly celkem o téměř padesát tisíc korun.

Vydáno pod