Společný ples školy a myslivců v Poběžovicích

Plesovou sezonu obohatil v Poběžovicích v sobotu 16. února 7. Společenský ples SRPDŠ při Základní škole v Poběžovicích a Mysliveckého sdružení Pod Lysou horou Mnichov. Pořadatelé připravili pro zcela zaplněný sál místního hotelu pestrý program, který začal slavnostním zahájením domažlických mysliveckých trubačů a vystoupením žáků ze ZŠ Poběžovice, kteří navštěvují taneční kroužek a aerobik.

Taneční parket nezůstal ani chvíli prázdný. K chuti přišla i nabídka mysliveckého rautu -výborný guláš, tlačenka nebo sekaná. K poslechu i k tanci hrála Holýšovská trojka, která neskrývala spolu s návštěvníky plesu spokojenost nad příjemnou atmosférou, která v sále panovala až do ranních hodin.

V průběhu večera všechny okouzlilo  mistrné taneční vystoupení  „Růžový panter“ a nezklamali ani učitelé svým vtipným půlnočním překvapením „Nám se daří!“

K dobré náladě přispěla dámská volenka a také bohatá tombola, která byla vytvořena díky štědrým sponzorům, kterým  právem náleží poděkování stejně tak i všem, kteří se na konání akce tvořivě podíleli nebo se sami zúčastnili.

Výtěžek z plesu bude předán dětem z místní základní školy a bude použit na aktivity, které sdružení během roku pro děti připravuje. Pořadatelé plánují tradici plesu zachovat a již teď vybírají vhodný termín pro příští rok.

Hana Teplá, Poběžovice