Ranní show připravila podzimní novinky

Pokud jste si zvykli vstávat každý lichý týden v 5:59 na ČT2 s Lenny a Ondrou, určitě oceníte zajímavé změny, které pro vás tým Dobrého rána připravil na září. Přinést by měly více akce, pohybu a taky šanci pro nové kapely.

Dobré ráno, kapely! Tímto novým okénkem chce dát ranní show naději čerstvým hudebním projektům. Vždy v pondělí představí klip skupiny, která ještě nepodepsala smlouvu se žádným velkým vydavatelstvím. V pátek se pak muzikanti stanou hosty pořadu. Zájemci se můžou hlásit na kapely@ceskatelevize.cz. Jako historicky první na žluté sedačky usedlo duo IAN, které novinku uvítalo: „Dostat novou kapelu do televize je občas dost problematické a v Dobrém ránu je to pro diváky v podstatě týdenní objev,“ chválí nápad Ian Yvese.

Ondřej Blaho (zdroj: ČT24)

Od září se místo raníčku v Dobrém ránu budou střídat ti, co něco doopravdy umí. „Rozhodně se můžete těšit na spoustu zajímavostí, které se spíše budou ukazovat, než abychom o nich povídali,“ vysvětluje moderátor Ondra. A pokud se k Dobrému ránu připojíte přesně v 6:35, můžete si od podzimu protáhnout kostru: „Věc, která mě velmi potěšila, je angažování krásných cvičitelek do pravidelného ranního cvičení,“ spokojeně se usmívá Ondra. Ani dámy však v první novinkový týden nepřišly zkrátka – minimálně v úterý v testosteronově vydatné ukázce crossfitu.

Lenny Trčková a Ian Yvese (zdroj: ČT24)

Změny čekají taky oblíbené reportáže – nově je totiž budou připravovat Jana Marxtová a Petr Kotrla. Vysílací čas a kanál zůstává stejný – každý pracovní den za minutu šest na ČT2.